'Het is belangrijk dat iedereen kan koken en dat het betaalbaar is'
Sharon de Miranda
Vegetarische lasagna

Een favoriet: vegetarische lasagne

Chef-kok Sharon maakt één van haar persoonlijke favorieten: lasagne. Een zes-persoonsgerecht met veel verse groenten, feta en mozzarella.

Bekijk het recept

Zo maak je ketjap en sambal

Uno Bierhuys maakt ketjap volgens een oud Indonesisch familierecept. Daarnaast maakt hij ook verschillende soorten sambal. Chef-Kok Sharon de Miranda gaat bij hem langs om te koken én te proeven.

Bekijk de video

Volg Sharon de Miranda op Instagram

Sharon vind het heerlijk om te koken in de kookstudio. Dit deelt ze graag op Instagram. Neem een kijkje achter de schermen en volg Sharon en BinnensteBuiten op Instagram!

Ik ben benieuwd!

Krijg je geen genoeg van Sharon haar wereldse gerechten?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Voor heerlijke kookinspiratie van Sharon en nog veel meer.  

Schrijf je in!

Ovenschotel bomvol groente

Sharon is dol op ovenschotels. Lekker makkelijk en vol variatie. Probeer deze eens uit met gehaktballetjes en groente! 

Bekijk het recept

Bekijk alles van Sharon de Miranda

Filters

Filters

chef-kok Sharon bezoekt een geitenboerderij
Sharon de Miranda

Aardappelpuree met geitenkaas en koteletten

taquitos
Sharon de Miranda

Mexicaanse taquitos met kip en kaassaus

Vliegensvlugge pad krapow
Sharon de Miranda

Thaise Pad Krapow met kip en rijst en een frisse kokos smoothie

Gepofte gevulde aardappel met pittige champignons en zeewierkrokantje
Sharon de Miranda

Gepofte aardappel met champignons en zeewier

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Iraanse Kuku sabzi met flatbread en salade
Sharon de Miranda

Iraanse kuku met flatbread en een frisse salade

Sharon maakt een vegetarische loempiataart
Sharon de Miranda

Gemakkelijke loempiataart met frisse limoen-gembersaus

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten