Geneal Harreman is vijftien jaar als hij voor het eerst aan de slag gaat in de keuken van een brasserie. Hij krijgt er lol en in en start vervolgens al snel als leerling bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Daar leert hij de fijne kneepjes van het vak en ontdekt hij de veelzijdigheid van plantaardige producten.

Zijn passie voor groenten neemt hij mee als hij bij Rijks gaat werken en vervolgens chef wordt bij restaurant De Kas. Geneal: “Bij De Kas hadden we een eigen stuk land en afhankelijk van de oogst maakten we elke week een nieuw zesgangenmenu op hoog niveau.” Ook in BinnensteBuiten wil hij kijkers met zijn recepten inspireren om vaker voor groene alternatieven te gaan: ”Groenten een podium geven is echt mijn doel in de culinaire wereld!” 

Bekijk alles van Geneal Harreman

Filters

Filters

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim
Geneal Harreman

Smeuïge geitenkaas risotto in Chinese kool met broodkruim

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Boerenkool snack|Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van boerenkool met rode uitjes en knoflook

Pasta korma van chef-kok Geneal
Geneal Harreman

Snelle pasta met venkel, tempeh en romige kormasaus

bieten groentesnack | Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van bieten met rozemarijn en tijm

Smaakvolle salade van pompoen, boerenkool en biet in zoutkorst
Geneal Harreman

Warme boerenkoolsalade met pompoen, radicchio, vijgen en biet uit de oven